London Tema!!

Nu när skolorna drar igång igen så flyr mina kompisar iväg åt alla håll och kanter. Det är nästan som en oskriven regel att man inte skall bo kvar i sin hemstad efter sin student.
Nu skall jag i alla fall på avskedsfest på lördag där det är London tema!

Vad in i bänken skall jag klä ut mig till?!

Första tanken som slog mig var självfallet Big Ben, men vid närmare eftertanke så skulle det inte vara så roligt att festa i en kartong hela kvällen. Efter denna idé som första tanke kan jag bara komma på liknande saker som en röd dubbeldäckare, en röd telefonkiosk m.m
Jag behöver hjälp!!
(Det får ju inte vara för jobbigt att klä ut sig och hitta grejer till sin karaktär heller.)

Någon bra idé??
                                   


Sova sova sova!

Vad in i *Pip* skall jag alltid sova så länge för! Idag vaknade jag vi 15.45 och här om dagen vaknade jag vid 18.00!! Det är inte så att jag lägger mig sent eller något, jag bara är så sjukt trött!
Så vad har jag missat idag?
JAG VET INTE! Solen skiner och det är varmt och gott. Jag har säkerligen missat en del, och om inte det, så har i alla fall en dag försvunnit!

Är jag ensam om att sova dag in och natt ut?!

Ne, nu skall jag i alla fall försöka få ordning på det lilla av dagen som e kvar. Det blir pannkakor till frukost och sedan bär det av till Torp köpcentrum för att kika runt lite på höstnyheter.

HA DET GÖTT!

Ny start! (hoppas jag)

Oj oj oj, nu var det ett tag sedan man skrev! Det är så lätt att glömma bort bloggen.
 
Denna vår och sommar har det varit mycket! Jag har tagit studenten, varit på bal, besökt Turkiet med klassen och mycket mer där till!

Så varför börjar jag då skriva i min blogg igen just vid detta tillfället?
Jo, trotts att det har funnits massvis med saker att skriva om, så är det först nu jag känner att jag verkligen behöver skriva av mig. Det är nämligen så att jag och min kille gjorde slut idag. Jobbigt värre!
Under hela dagen har jag gått omkring som en zombie och försökt att hålla tårarna inne! (man kan ju inte sitta och grina på jobbet när man arbetar som säljare på ett köpcentra.)

Så jag måste se detta som en helt ny start. Det är viktigt att släppa det som varit och bara acceptera livet som det är. Jag tycker att det är fruktansvärt att veta att vi inte kommer kunna träffas på ett bra tag framöver, men jag hoppas verkligen att tiden tillslut kommer läka våra sår och tillåta oss att återigen bli goa vänner. Så istället för att sitta hemma och älta det som varit, så tänkte jag att bloggen kunde hjälpa mig att blicka framåt. Förhoppningsvis leder detta till att inläggen börjar rulla in igen.

Jag tror att allt som händer har en mening vare sig den är förutbestämd eller inte, och kommer att leda till något bra i framtiden även om det kan vara svårt att se det för stunden.
Nu är bara frågen hur mitt liv kommer bana sig.

RSS 2.0